Refleks som virker

Hva mener vi med "Refleks som virker"?

Refleks kan kjøpes av en rekke tilbydere på nett. Stadig nye dukker opp som reflekstilbydere. Det er ikke så rart. Når man først importerer noe fra et lavkostland, og man ser at det er mulig å importere rimelig refleks/refleksprodukter, er det lett å falle for fristelsen. Lavprisprodusentene skryter av at produktet er godkjent, og de legger frem troverdige dokumenter. Importørene har ingen forutsetning for å avsløre dårlige produkter, falske dokumenter, eller dokumenter utstedt av laboratorier som ikke er relevante. Det jukses over en lav sko. Alt for å lage et produkt så billig som mulig og dermed selge mest mulig. 

Dette er tilnærmet umulig å oppdage om du ikke har tilstrekkelig fagkunnskap eller måleinstrumenter. Vi har blitt forsøkt "lurt" en rekke ganger når nye produsenter ønsker å levere til oss. De blir ganske paffe når vi avslører at produktet ikke holder mål. Vi ser stadig at slike produkter er på markedet i Norge.

Poenget er: Refleks er rimelig! De gode refleksene er også rimelige. De koster, normalt sett, bare litt mer. Kjøper du refleks fra fagbutikker (eller deres forhandlere) vet du at du får refleks som virker. Da får du refleks som testes jevnlig. Ikke kjøp refleks/refleksprodukter som importeres av butikker som selger slips, caps, t-skjorter, griller, pølseklyper, sokker. Da har du flaks om de virker slik de skal. Importøren har rett og slett ikke den nødvendige kompetanse til å sjekke.

Vi har kunnskapen. Vi er en av dem som har Refleks som virker!

Noen stikkord for våre produkter: Viltnemndvest, Naturoppsynvest, Fiskeoppsynvest, Vektervest, Vaktvest, Securityvest, Industrivernvest, Brannvest, Helsevest, Førstehjelpsvest, Innsatslederves, Inspektørvest, Sjefsvest, NK-vest, Brannvaktvest, Industrivernledervest, Fagledervest, Brannvernvest, Evakueringsvest, hjelmrefleks, refleksbånd, refleksbrikker, refleks til barn, refleks til voksne, selvklebende refleks, refleks til klær, refleks til varmepresse, refleks til strykejern, trafikkdirigeringsjakke, manuell trafikkdirigering, refleks klasse 3, DG-refleks, DG3 refleks, 3M refleks, Scotchlite, hindermarkeringsrefleks, refleksdekor, refleksstriper, måling av refleks, test av refleks, eikerefleks, konturrefleks, 906-refleks, farget refleks, barnevester, refleksvester for barn, rød refleks, grønn refleks, blå refleks, gul refleks, gulgrønn refleks, test av refleks, eikerefleks, konturrefleks, 906-refleks, farget refleks, barnevester, refleksvester for barn.

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn