Om oss

Reflexconsult AS eies av Stig A. Schibbye som ofte omtales som Norges fremste refleksekspert. Schibbye har over 30 års erfaring fra refleks og refleksprodukter. Nesten like lenge har han representert, og representerer fremdeles, Norge i EU/CEN/ISO når det gjelder utarbeidelse og revidering av standarder for synbarhet. Schibbye er Norges eneste aktive deltager i dette standardiseringsarbeidet som sikrer norsk innflytelse på fremtidige standarder. Samtidig det gir Reflexconsult AS til enhver tid siste oppdatering av gjeldende, og kommende, standarder innen synbarhet.

Schibbye har dessuten lang erfaring og god kjennskap til de fleste av verdens refleksprodusenter. Flere av disse, samt produsenter av ferdigprodukter, er besøkt en rekke ganger. Bare i Asia (der mange av vestens produkter produseres) inkluderer dette bl.a. selskaper i Kina, Sør-Korea, Taiwan, Vietnam, Thailand og Bangladesh.

Reflexconsult ble startet som et rent konsulentselskap. Nå tilbyr selskapet både tjenester og refleksprodukter. Produktspekteret spenner fra råvaren refleks til ferdige produkter produsert på oppdrag for våre kunder. Produktutvikling foregår kontinuerlig, og med eget laboratorium kan vi til enhver tid teste at våre produkter fungerer som tiltenkt. Ditto tester vi produkter på oppdrag for andre, - også konkurrenter. Vi er selvsagt svært opptatt av at alle våre produkter skal følge de standarder, lover og regler som gjelder for de ulike bruksområder.

I Oslo har vi våre standard produkter på eget lager. Vi har norske ansatte. Vi har norsk produksjons- og ferdiggjøring med maskiner for bl.a. å trykke logoer og tekster, samt maskiner for kapping og bearbeiding av refleks. Dette gir mulighet for svært kort leveringstid når det er behov for det.

Behov for mange enheter? Flere ruller med refleks? Spør oss om pris.

Ønsker du å forhandle våre refleksprodukter? Vi er stadig på jakt etter flere forhandlere. Kontakt oss for info.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn