Bandolær

Modell RC67 refleksbandolær. Eller reflekssele. Eller X-belte. Kjært barn - mange navn. Noen kaller det til og med en refleksvest.....

Med RC67 har vi forsøkt å lage et refleksbandolær som gir størst mulig reflekseffekt. Vi ønsker å være best. Det er nok av andre som ønsker å være billigst. Dette er tross alt små produkter som uansett ikke er spesielt dyre. Da bør man gå for mest mulig synbarhet i produktet.

Refleksen vi har brukt reflekterer opp til dobbelt så bra som billigere produkter på markedet. Og når vår refleks er hele 30mm bred er den også over dobbelt så bred som refleksen på de billigste utgavene. Det gjør en forskjell. Spesielt i utfordrende værsituasjoner der regn, sludd, tåke eller snø krever ekstra mye av refleksen.

Hvorfor RC67 er bedre? Se her.

RC 67 er selvfølgelig sertifisert/typegodkjent og overgår kravene i denne med ekstreme marginer. Dette er ekte CE-merking av vårt produkt, som vi har ansvaret for, og ikke noe tvilsom import av andres produkter! Norsk lovpålagt brukerveiledning medfølger hvert produkt.

Allikevel bør du vite følgende: Denne type produkter er ikke en erstatning for tradisjonelle refleksvester sertifisert etter EN ISO 20471 eller EN 17353. De har kun effekt i mørket. Litt forenklet: En god tradisjonell refleksvest har 24-timers funksjon ved at den både har enda mer refleks og den har fluorescerende tekstiler. Tekstilenes fluorescerende farger gjør deg bedre synlig i dagslys, mens refleksen gjør deg bedre synlig i mørket. RC67 er et produkt som kun har effekt i mørket.

Forhandler? Spør oss om forhandlerpriser.

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn