Konsulenttjenester

Gjennom den kompetanse og det utstyret selskapet besitter, tilbys en rekke konsulenttjenester til bedrifter, organisasjoner, myndigheter, "konkurrenter" og andre. Vi tester refleks/refleksprodukter og hjelper til med sertifisering (CE-merking). Reflexconsult AS har eget laboratorium i Oslo for å måle refleksjonsverdier, luminans, fargekoordinater, vekt m.m. Sammen med samarbeidende laboratorier tilbyr vi alt fra enkle tester til komplett sertifisering innen synbarhetsprodukter.

Med over 30 års erfaring fra Norge, Europa og Asia vet vi hva vi skal se etter og vi kan vårt fag. Noen av våre tjenester:

ANBUDSHJELP

Stadig oftere brukes anbud ved anskaffelse av refleksprodukter. Dessverre er ofte anbudsinnbydelsene svært lite konkrete. Hvem ville satt følgende i en anbudsutlysning: ”Vi vil ha tilbud på 50 sko str 42”? Dette resulterer i tilbud på hummer og kanari. Ble den ”riktige” leverandøren valgt? Refleksprodukter er kompliserte produkter. Tilbyderne er mange og de har svært ulik kunnskap om egne (importerte) produkter.

Anbudshjelp fra Reflexconsult AS skal sikre at dine investeringer best mulig dekker dine behov. Vi tilbyr bistand i opptil 3 faser:

  1. Behovsanalyse og kravspesifikasjon på produktnivå.  
  2. Teknisk analyse av innkommende tilbud (produkt og dokumentasjon) sett mot kravspesifikasjon.  
  3. Teknisk analyse av leverte produkter i forhold til kontrakt, tilbud og kravspesifikasjon.

SERTIFISERING

Reflexconsult AS tilbyr hjelp til å sertifisere produkter etter standardene EN 20471, EN 17353, EN 13356. Vi kan også sertifisere etter PVU-direktivet direkte. Resultatet blir at produktet kan CE-merkes og lovlig omsettes i alle EU/EØS-land. Dere stiller med produktet og spesifikasjonen på dette. Vi tar oss av alle dokumenter fra A til Å, forutsatt at produktet har de nødvendige egenskapene. Har produktet mangler vil vi kunne påpeke disse, slik at utbedring kan skje. Alternativt hjelper vi til med dokumentasjonen mens dere selv foretar sertifiseringen hos et ”notified body”. Reflexconsult AS besitter en rekke måleinstrumenter for kontroll av produkter før endelig godkjenning. 

TEST AV PRODUKTER

Ønsker du å vite om produkter du har kjøpt (som sluttbruker/storkunde eller som importør) møter de krav du har satt? Er produktene iht de standarder de skal? Er det tillatt å omsette produktene? Er dokumentasjonen du har fått dekkende og gyldig? Er det et "ekte"/lovlig CE-merke på disse?

Gjennom eget laboratorium og samarbeidspartnere tilbyr vi ulike tester. Dette er alt fra enkle tester som avdekker om det er sannsynlig at et produkt møter alle krav, til komplette akkrediterte tester. I tillegg til fysiske tester er dokumentkontroll et kjerneområde. "90%" av dokumentasjonen vi ser fra Asia er "falsk", ugyldig, feil eller har andre mangler.

Produsenter av sertifiserte refleksprodukter skal ha tilfredsstillende kvalitetskontroll. Reflexconsult AS kan foreta denne fysiske kontrollen med stikkprøver ved nye produksjoner.

FOREDRAG/KURS

Reflexconsult AS holder foredrag om synbarhetsstandarder og forskrifter/lovverk som regulerer dette. Normalt er dette bedriftsinterne foredrag som i størst mulig grad er tilpasset tilhørerne. Det legges vekt på toveis kommunikasjon for å involvere deltagerne. Målet vil variere, men ofte er hensikten å gi innkjøpere og HMS-personell bedre forutsetninger til å gjøre en god jobb også innen personlig synbarhet. Generelle foredrag har normalt en varighet på 2 timer. 

Vi har utført konsulenttjenester/laboratorietjenester for bl.a. Statens vegvesen, forsvaret, TV, kommuner, Trygg Trafikk, Swix, Moods of Norway, konkurrenter og mange andre. Ta kontakt for ytterligere informasjon og/eller tilbud.

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn